Spectacole: Curs de magie pentru copii


Curs de magie pentru copii

Ora: 11:45 | Durată: 1h

Sinopsis:

Renumita magiciană Cristina Strecopîtov vine la Academia Teatru la Cinema în căutarea de mici ucenici, pe care îi va iniţia chiar ea în lumea incredibilă a magiei.

Dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 8 ani, cursurile de magie de la Academia Teatru la Cinema au reale calităţi de dezvoltare personală pentru cei mici, deschizându-le acestora noi orizonturi.

Pe lângă deprinderea unor trucuri de magie, care îi vor face pe copii vedete în rândul prietenilor lor, cursurile de magie le dezvoltă acestora imaginaţia, creativitatea şi dexteritatea.

Învingerea emoţiilor pe scenă, spontaneitatea, adaptarea la neprevăzut, precum şi lucrul cu animalele sunt doar câteva dintre beneficiile de care copiii vor avea parte ca urmare a acestui curs.

Pe durata cursului, cei mici vor învăţa să respecte şi să aplice proceduri strict legate de realizarea trucurilor, îmbinând în acelaşi timp elementele tehnice ale execuţiei cu eleganţa şi rafinamentul mişcărilor care conduc la realizarea actului artistic.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

1. Plată online prin card bancar
Pentru a plăti cu cardul, vă rugăm să apăsați butonul PLĂTEŞTE ONLINE. Introduceți codul magieTLC în câmpul de reducere pentru a beneficia de prețul promoțional de 759 de lei.

2. Plată prin transfer bancar
În cazul în care doriți să plătiți prin transfer bancar, vă rugăm să ne trimiteți un email la cursuri@teatrulacinema.ro, în care să specificați:
- numele, prenumele cursantului și vârsta
- numele, prenumele însoțitorului și numărul de telefon
- datele de facturare (Nume/Prenume și adresa)
După primirea acestor informații, noi vă trimitem factura pe e-mail și datele pentru transfer și așteptăm confirmarea plății din partea dumneavoastră.

AFLĂ MAI MULTE

Distribuție:
Cristina Strecopîtov

Gen: Cursuri Academia Teatru la Cinema

Cinematograf: HOLLYWOOD MULTIPLEX - Mall Vitan

Preț: 828 lei

Află mai multe!

Actori


Cristina Strecopîtov

Imagini