Spectacole: STOP...să mai și râdem


STOP...să mai și râdem

Ora: 20:30 | Durată: 1h

Sinopsis:

Fie ca e vorba de pasari, animale, pesti sau fantome, toate comunica intr-un fel sau altul cu EL, onomatopeic sau...mai stiu eu cum si pana la urma cu noi.
Prin glumele si prin muzica sa, Radu Gheorghe transforma tot ce ne inconjoara, în subiecte demne de a fi prezentate publicului spectator. Radu Gheorghe nu va folosi pentru a ne fermeca, alte mijloace de comunicare, decât cele de care dispunem cu toţii: proza, poezia si muzica.
El va face ca o poveste banală, să se transforme într-un act comic autentic si original , care sigur ne va plimba cu umor de la realitate la sublim.

Ca de fiecare data, show-ul lui Radu Gheorghe, va fi perceput de participanti, ca o sedinta de terapie regeneratoare...prin ras !

Atentie !

Se improvizeaza !

Rezervari la 0310051620 sau la rezervari@teatrulacinema.ro.

In cazul in care spectacolul este suspendat din cauza conditiilor meteo neprielnice, va rugam sa ne contactati la 0310051620 sau rezervari@teatrulacinema.ro pentru a ne comunica daca optati pentru participarea la un alt spectacol din Stagiunea de Vara la Teatru in TVR sau pentru restituirea contravalorii biletelor achizitionate.
Va multumim!

Gen: Spectacole

Audiență: Generală

Cinematograf: Gradina TVR

Preț: 39 lei - acces general

Bilete

Actori


Radu Gheorghe