Academia „Teatru la Cinema”

Cursuri de dezvoltare personală prin teatru pentru copii

Teatrul… un minunat stimulent

Cursurile de dezvoltare personală prin de teatru pentru copii îi ajută să se exprime, să-și dezvolte calitățile, personalitatea, îi dezinhibă și îi face să aibă încredere deplină în ei înșiși, îi ajută să se integreze mai ușor într-un colectiv și îi familiarizează pe cei mici cu lumea scenei.

Teatrul este un minunat stimulent pentru limbaj, memorie, inteligență, creativitatea și comunicare eficientă cu cei din jur de aceea este un real sprijin în educația copiilor.

Jocul, joaca și nevoia de exprimare

Jocul este forma de explorare și de învățare cea mai la îndemână și funcționează ca o metodă de educare foarte eficientă.

Timizi sau nu, copiii au nevoi puternice de exprimare prin joc. Ei învață prin jocul teatral cum să se adapteze și cum să interpreteze corect reacțiile celor din jur, într-o lume în care este nevoie din ce în ce mai mult de socializare și comunicare.

Cursurile sunt susținute de actori care joacă în spectacole de teatru pentru copii de la Teatru la Cinema.

Comunicarea cu copiii…

Cursurile  sunt susținute de actori care au jucat în piese de teatru în fața a mii de copii si care sunt totodată și profesori cu experiență în domeniul actoriei dar și a lucrului cu copiii din diverse categorii. 

Actorii noștri au lucrat pe parcursul anilor și cu copii din grădinițe și școli dar și cu copii speciali cu dizabilități sau chiar cu copii ai străzii cunoscând astfel psihologia copilului sub toate formele ei. 

Sunt specializați în terapia prin vorbire -logopedie- reușind astfel să înțeleagă foarte bine influența problemelor de limbaj în dezvoltarea copiilor și importanța comunicării eficiente verbale  și nonverbale.

Îți stăm la dispoziție  pentru informații suplimentare !

Newsletter

Abonați-vă la ultimele noutăți de la Teatru la Cinema. 

V-ați abonat cu succes! Mulțumim!