Felicitări, spotmedia.ro!

4 martie 2022

Mulțumim spotmedia.ro pentru că ne este partener în cadrul unui proiect cultural și al unei campanii de comunicare la nivel național! Totodată, felicităm spotmedia.ro pentru modul profesionist în care a ales să-și informeze cititorii.

Din paginile sale aflăm că în weekendul 5-6 martie, bucureștenii sunt invitați să urmărească proiecția pe marile ecrane ale cinematografelor a spectacolului „Micuța Dorothy”, o producție extraordinară a Operei Comice pentru Copii. Sâmbătă, 5 martie, începând de la ora 12:00, în București, spectacolul poate fi urmărit la Cineplexx Titan din Auchan Titan, iar duminică, 6 martie, începând de la ora 12:00, bucureștenii vor putea urmări proiecția acestuia pe marile ecrane ale Cinemax Veranda din Veranda Mall, Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City și Cineplexx Titan din Auchan Titan.

Cu o producție impresionantă, „Micuța Dorothy” rivalizează cu orice spectacol de pe marile scene ale lumii. Opera Comică pentru Copii este o instituție de cultură de talie internațională, unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează.

Spectacolul poate fi urmărit și online, de către orice român, din orice colț al lumii s-ar afla, împreună cu întreaga familie, pe www.scenatv.ro.

„În ziua și la ora proiectării în cinematografe, spectacolul va fi disponibil și online, pe www.scenatv.ro, pentru a fi vizionat de către cei care nu pot să ajungă în sala de cinema sau care nu au un cinematograf în localitate. Și, de asemenea, pentru toți românii aflați în străinătate”, afirmă Mihai Penișoară, directorul general al companiei Teatru la Cinema.

La nivel național, spectacolul va fi proiectat în 10 cinematografe partenere ale campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” din opt orașe: București, Alba Iulia, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia, Târgu Mureș. Biletele pot fi achiziționate de la casele de bilete ale cinematografelor și de pe www.teatrulacinema.ro.