Sinopsis:

Singuri acasă, Hänsel şi Gretel se joacă, dansează şi cântă, până când mama lor soseşte pe neaşteptate. Furioasă, aceasta îi trimite în pădure să culeagă fragi, și după ce aceștia ies pe fugă, mama lor deplânge sărăcia în care își duc zilele. Tatăl, în schimb, se întoarce voios acasă, căci măturile pe care a reușit să le vândă le vor asigura hrana în această seară. Când însă află că mama a trimis copiii în pădurea unde trăiește Vrăjitoarea, bucuria îi dispare și hotărăște să meargă împreună cu ea în căutarea celor mici

Ajunși în pădure, Gretel îşi face o coroniţă din flori, iar Hänsel culege fragi. Copiii observă însă cum pădurea devine din ce în ce mai întunecoasă, odată ce soarele a apus, și își caută, speriați, drumul înapoi spre casă, fără a-l găsi. Adorm, într-un final, epuizați și temători, printer copaci.

Treziţi din somn, Hänsel şi Gretel îşi povestesc unul altuia visul pe care l-au avut. Cutreierând prin pădure, copiii descoperă o casă în formă de tort, ornat cu ciocolată, frișcă, marțipan și acadele. Fericiți, încep să mănânce cu poftă, până când apare Vrăjitoarea, proprietara căsuței. În ciuda invitației sale insistente de a intra în căsuța vrăjită, copiii refuză. Atunci creatura malefică aruncă o vrajă asupra lor, cu intenția de a-l băga pe Hänsel la cuptor și a-l mânca, însă cei doi fraţi reuşesc, prin inteligență şi curaj, să o păcălească şi să o arunce pe ea în cuptor, astfel salvându-se atât pe ei, cât și pe toți copiii care fuseseră păcăliți înaintea lor. În acel moment, vraja se rupe: bomboanele și acadelele se transformă în copii. Între timp, părinţii lui Hänsel şi Gretel ajung și ei în pădure, unde se regăsesc cu toţii.

Acum mergi la cinema și în loc de filme poți viziona pe marele ecran pe lângă spectacolul ,,Hansel și Gretel ” și cele mai îndrăgite și educative spectacole de teatru pentru copii, teatru de păpuși sau musical-uri. Rezervă-ți acum bilete la piese de teatru puse în scenă de cele mai renumite teatre și instituții de cultură.

Hai și tu la Teatru la Cinema – cel mai mare distribuitor de conținut cultural din România – pentru o experiență de neuitat în familie!

Data Preț Achiziție
Momentan acest spectacol nu este programat.
Vezi ce spectacole sunt în PROGRAM
 • Gen: Spectacol pentru copii
 • Audiența: +5 ani
 • Durata: 55 min.
Distribuția:
  Eliza Coralia Lassel, Oana Maria Șerban, Valentin Racoveanu, Vicențiu Țăranu, Ioana Bitere, Lucia Racoveanu, Jennifer Dumitrașcu
 • Regia: Cristian Mihăilescu
 • Scenografia: Viorica Petrovici
 • Muzica: Engelbert Humperdinck
 • Dirijor: Ciprian Teodorașcu
 • Coregrafia: Cătălin Caracaș
 • Asistent regie: Valentin Racoveanu
 • Producător: Opera Comică pentru Copii
 • Powered by: Teatru la Cinema

Comunitatea Teatru la Cinema

Vreți să fiți la curent cu spectacolele, evenimentele și ofertele noastre?