Mulţumim Acum TV!

20 ianuarie 2023

Mulţumim partenerului nostru Acum TV pentru că datorită profesionalismului jurnaliştilor săi locuitorii judeţului Bacău au aflat că sunt invitaţi să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului eveniment „Povestea lui Pinocchio”. Duminică, 22 ianuarie, de la ora 11:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Happy Cinema din Hello Shopping Park Bacău. Micii spectatori sunt invitați să redescopere celebra poveste scrisă de Carlo Collodi, într-un spectacol muzical cu păpuși și marionete, antrenant și educativ.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 21 ianuarie de la ora 11:00, spectacolul de operă pentru copii „Hänsel şi Gretel”, al celebrei Opere Comice pentru Copii, iar pe 22 ianuarie, de la ora 11:00, teatrul de păpuşi „Povestea lui Pinocchio” pe platforma de streaming www.scenatv.ro. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să găsiţi articolul complet la adresa Spectacol de teatru pentru copiii din Bacău în weekendul 21-22 ianuarie | Acum TV (acum-tv.ro)