Mulțumim Agerpres!

18 martie 2022

Mulțumim Agerpres pentru că s-a alăturat campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” alegând să-i informeze cu profesionalism pe cititorii săi despre cel mai important proiect cultural la nivel național ce a luat naștere în ultimii ani în România: Teatru la Cinema!

Teatru la Cinema anunță că duminică, de la ora 12,00, spectacolul extraordinar „Erus și Valea Iubirii” va fi proiectat pe marile ecrane în 20 de cinematografe partenere din 15 oraşe: Bucureşti, Alba Iulia, Alexandria, Bacău, Bistriţa, Botoşani, Buzău, Craiova, Focşani, Piteşti, Satu Mare, Sibiu, Sinaia, Târgu Mureş, Vaslui.

În Bucureşti, producţia va fi proiectată duminică de la ora 12:00 pe marile ecrane ale Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, ale Cineplexx Titan din Auchan Titan, Cinemax Veranda din Veranda Mall, Happy Cinema din Liberty Center, Hollywood Multiplex din Mall Vitan şi la Movieplex Cinema din Plaza România.

Teatru la Cinema oferă o alternativă şi iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenţi în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în oraşul lor sau românilor din străinătate. Ei pot urmări spectacolul online, din confortul propriei locuinţe, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua şi la ora la care se proiectează pe marile ecrane.

Găsiți articolul complet la adresa: Musicalul ”Erus şi Valea iubirii” – pe marile ecrane din 15 oraşe din România | AGERPRES • Actualizează lumea.