Mulțumim Jurnal de Craiova!

8 octombrie 2022

Mulțumim partenerului nostru media Jurnal de Craiova pentru că ne este alături în campania Hai la teatru în orașul tău! acceptând să  informeze publicul căruia i se adresează cu privire la spectacolele de operă și de teatru pentru copii oferite de Teatru la Cinema și ScenaTV.ro.

Locuitorii orașului Craiova sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Cenușăreasa”, o producție extraordinară a Operei Comice pentru Copii. Duminică, 9 octombrie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Inspire Cinema din Mercur Center Craiova.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual. Spectatorii pot urmări spectacolul online, pe 9 octombrie, de la ora 11:00, pe platforma de streaming www.scenatv.ro. Iar pe 8 octombrie, de la ora 11:00, spectacolul extraordinar „Punguța cu doi bani” a Teatrului Ion Creangă. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau pe www.scenatv.ro.

În întreaga țară, pe 9 octombrie, de la ora 11:00, spectacolul „Cenușăreasa” va fi proiectat și în cinematografele partenere Cinema Trivale din Trivale Shopping Center Pitești și Cinema Carpați din Carpați Shopping Center Sinaia, iar de la ora 12:00 la Inspire Cinema din Alba Mall și Cinemax Veranda din Veranda Mall București. Proiecția pe marile ecrane a piesei „Punguța cu doi bani” poate fi urmărită pe 8 octombrie la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center Pitești și Cinema Carpați din Carpați Shopping Center Sinaia, de la ora 11:00.

Vă invităm să găsiți articolul complet la Spectacole Extraordinare Pentru Publicul Din Craiova în Weekendul 8-9 Octombrie – Jurnal De Craiova – Stiri De Ultima Ora – Ziarul Online Al Craiovenilor De Pretutindeni