MULȚUMIM JURNAL DE CRAIOVA!

12 noiembrie 2022

Mulțumim partenerului nostru media Jurnal de Craiova datorită căruia locuitorii orașului Craiova au aflat că în weekendul 12-13 noiembrie sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Degețica”. Duminică, 13 noiembrie, de la ora 12:00 spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Inspire Cinema din Electroputere Parc Craiova.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări online, pe 5 noiembrie, de la ora 11:00, musicalul „Gulliver” al Operei Comice pentru Copii, iar pe 6 noiembrie, de la ora 11:00, piesa de teatru de păpuși „Isprăvile motanului încălțat”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, împreună cu toată familia. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau pe www.scenatv.ro.

La nivel național, duminică, 13 noiembrie, vor fi proiectate pe marile ecrane următoarele spectacole Teatru la Cinema:

– 13 noiembrie, de la ora 12:00, spectacolul „Degețica”, la Inspire Cinema din Electroputere Parc, Craiova
– 13 noiembrie, de la ora 11:00, spectacolul „Degețica”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești
– 13 noiembrie, de la ora 11:00, spectacolul „Degețica”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia

Vă invităm să citiți articolul complet la adresa Spectacol De Teatru Pentru Copiii Din Craiova în Weekendul 12-13 Noiembrie – Jurnal De Craiova – Stiri De Ultima Ora – Ziarul Online Al Craiovenilor De Pretutindeni