Mulțumim Jurnal de Craiova!

3 decembrie 2022

Mulțumim Jurnal de Craiova datorită căruia locuitorii orașului Craiova au aflat că sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Cei trei purceluși”, o producție a Omnisound Productions. Duminică, 4 noiembrie, de la ora 12:00 spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Inspire Cinema din Mercur Center Craiova.
 
Copiii de peste 3 ani și părinții lor sunt invitați să se bucure de spectacolul de teatru cu păpuși „Cei trei purceluși”. Cu toţii ştim povestea celor trei purceluși care își construiesc case, dar e mult mai amuzant să îi vedem la treabă într-o piesă de teatru, să îi punem piedică lupului sau să-l ajutăm să sufle peste case. Şi asta nu fiindcă am fi răi, ci ca să le arătăm tuturor că graba și lenea strică treaba şi că, dacă vrei să faci un lucru bun şi durabil, trebuie să îţi pui mintea la contribuție și să nu te ferești de muncă.
 
La nivel național, pe 4 decembrie, spectacolul „Cei trei purceluşi” va fi proiectat pe marile ecrane ale cinematografelor de la ora 12:00 la Inspire Cinema din Mercur Center Craiova, iar de la ora 11:00 la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Cinema Carpați din Carpați Shopping Center Sinaia, Happy Cinema din Bistrița Retail Park, Happy Cinema Vaslui din Silver Mall, Happy Cinema din Galleria Mall Buzău, Happy Cinema din Focșani Mall, Happy Cinema din Hello Shopping Park Bacău şi Happy Cinema Botoșani din Uvertura Mall.
Vă invităm să găsiţi articolul complet la https://jurnaldecraiova.ro/spectacol-de-teatru-pentru-copiii-din-craiova-in-weekendul-3-4-decembrie/?fbclid=IwAR0IBuvnnyDUl6gndzp4Jp3so3jOpO6ax9jMMIRCGSRfpEvHLf-meJx-4JQ