Mulţumim Jurnal de Craiova!

17 decembrie 2022

Suntem recunoscători pentru sprijinul pe care Jurnal de Craiova îl acordă proiectului cultural „Hai la teatru în orașul tău!” prin care Teatru la Cinema oferă piese de teatru pentru copii publicului din marile orașe ale României! Acestea sunt proiectate pe marile ecrane ale cinematografelor de tip multiplex din malluri și galerii comerciale, aducând bucurie copiilor care altfel nu ar avea acces la piesele de teatru sau musicalurile oferite de mari instituții de teatru bucureștene.

Datorită Jurnal de Craiova locuitorii orașului Craiova au aflat că în weekendul 17-18 decembrie sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului eveniment „Poveste de Crăciun”, al celebrei Opere Comice pentru Copii. Duminică, 18 decembrie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecrane ale Inspire Cinema din Mercur Center şi Inspire Cinema din Electroputere Parc.

Musicalul adresat copiilor de peste trei ani, „Poveste de Crăciun”, este un spectacol grandios, cu o distribuție demnă de marile producții hollywoodiene! Celor 17 actori din distribuție, care o au în frunte pe soprana Felicia Filip, li se alătură cele două vedete, Itsy și Bitsy, ale postului de radio cu aceleași nume în titulatura lui, orchestra Operei Comice pentru Copii alcătuită din 30 de muzicieni, baletul Operei Comice pentru Copii format din 26 de dansatori și copiii Alexandra Thea Butuc, Darius Crăciun, Anastasia Dănoiu, Radu Furdui, Angelina Gherasă și Sofia Radu. Spectatorii vor fi încântați să descopere specificul unor obiceiuri de Crăciun din Danemarca, Franța, Germania, Anglia și alte țări, într-un spectacol fără egal.
După ce Moș Crăciun plutește cu sania sa prin nenumărate locuri de pe glob, desigur, ajunge în România, țara colindelor, având ca escală importantă Opera Comică pentru Copii. Colinda se împletește cu baletul, cu poezia, cu arhitectura decorurilor și culoarea costumelor într-un spectacol eveniment demn de cele mai mari scene ale lumii.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro. În weekendul acesta spectatorii pot urmări online, pe 18 decembrie, de la ora 11:00, spectacolul eveniment „Poveste de Crăciun” al Operei Comice pentru Copii pe platforma de streaming www.scenatv.ro, împreună cu toată familia. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau pe www.scenatv.ro.
Înainte de ora programată pentru spectacol, pe adresa de email specificată, spectatorii vor primi link-ul spectacolului pe care îl pot vedea cu un singur click, pe laptop, desktop, telefon mobil sau, în mod inspirat, pe ecranul unui smart TV, cu condiția existenței unei conexiuni la internet.

La nivel național, în weekendul 17-18 decembrie, spectacolul eveniment „Poveste de Crăciun” al Operei Comice pentru Copii va fi proiectat pe marile ecrane în următoarele cinematografe:
-18 decembrie, ora 11:00 – Happy Cinema din Winmarkt Alexandria
-18 decembrie, ora 11:00 – Happy Cinema din Hello Shopping Park Bacău
-18 decembrie, ora 11:00 – Happy Cinema din Bistrița Retail Park
-18 decembrie, ora 11:00 – Happy Cinema Botoşani din Uvertura Mall
-18 decembrie, ora 11:00 – Happy Cinema din Galleria Mall Buzău
-18 decembrie, ora 11:00 – Happy Cinema din Focșani Mall
-18 decembrie, ora 11:00 – Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești
-18 decembrie, ora 11:00 – Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia
-18 decembrie, ora 11:00 – Happy Cinema din Silver Mall Vaslui
-18 decembrie, ora 12:00 – Inspire Cinema din Alba Mall, Alba Iulia
-18 decembrie, ora 12:00 – Inspire Cinema din Electroputere Parc, Craiova
-18 decembrie, ora 12:00 – Inspire Cinema din Mercur Center, Craiova
-18 decembrie, ora 12:40 – Happy Cinema din Galleria Mall Buzău

Vă invităm să citiți articolul integral la adresa web Spectacol Eveniment Pentru Copiii Din Craiova – Jurnal De Craiova – Stiri De Ultima Ora