Mulţumim Jurnal de Craiova!

3 martie 2023

Ne exprimăm gratitudinea faţă de partenerul nostru media, Jurnal de Craiova, datorită căruia locuitorii orașului Craiova au aflat că sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția musicalului pentru copii „Erus și Valea Iubirii”, a celebrei Opere Comice pentru Copii. Duminică, 5 martie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecrane ale Inspire Cinema din Electroputere Parc și Mercur Center.

Opera Comică pentru Copii este o instituție de stat aflată sub conducerea sopranei Felicia Filip, unică la nivel mondial din perspectiva segmentului de public căruia i se adresează, ce îşi trece în cont o listă impresionantă de premii internaţionale.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 4 şi 5 martie, de la ora 11:00, spectacolele EVENIMENT „Punguța cu doi bani”, a Teatrului Ion Creangă, respectiv musicalul pentru copii „Erus și Valea Iubirii”, din portofoliul Operei Comice pentru Copii. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să găsiţi articolul complet vizitând website-ul Jurnal de Craiova:  Spectacol De Teatru Pentru Copii, în Craiova, în Weekendul 4-5 Martie – Jurnal De Craiova – Stiri Online