Mulțumim Jurnal de Craiova!

10 aprilie 2022

Mulțumim Jurnal de Craiova pentru că și-a informat cititorii cu privire la faptul că în weekendul 9-10 aprilie locuitorii orașului Craiova sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului extraordinar „Hansel și Gretel”, o producție a Operei Comice pentru Copii. În premieră la Teatru la Cinema, duminică, 10 aprilie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Inspire Cinema din Electroputere Parc.

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură prestigioasă, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Instituția este unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează și are în palmares o colecție impresionantă de premii internaționale. Musicalul „Hansel și Gretel”, o adaptare după povestea cu același nume de Frații Grimm, îi va cuceri pe copii și părinți, spectacolul fiind demn de cele mai mari scene ale lumii! Cei mici vor fi încântați să afle că iubirea fraternă, inteligența și curajul devin armele de temut ale celor doi frați în lupta lor cu vrăjitoarea cea rea.

La nivel național, pe 10 aprilie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în zece cinematografe partenere din opt orașe: Alba Iulia, București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia și Târgu Mureș. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Vă invităm să citiți articolul complet la: Premieră: Musical Extraordinar Pentru Copii în Premieră La Cinema în Craiova – Jurnal De Craiova – Stiri De Ultima Ora – Ziarul Online Al Craiovenilor De Pretutindeni