Mulțumim Jurnal de Craiova!

16 aprilie 2022

Datorită Jurnal de Craiova locuitorii orașului Craiova au aflat că astăzi 17 aprilie sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Ursul păcălit de vulpe”, o producție teatrală după clasica poveste a lui Ion Creangă. Începând de la ora 12:00 spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Inspire Cinema din Mercur Center Craiova.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în localitatea lor sau românilor din străinătate. Astfel, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane. Biletele pot fi achiziționate atât de pe Ursul păcălit de vulpe – Teatru la Cinema, cât și de pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să citiți articolul complet la: Spectacol De Teatru Pentru Copii La Cinema în Craiova – Jurnal De Craiova – Stiri De Ultima Ora – Ziarul Online Al Craiovenilor De Pretutindeni