Mulțumim Jurnal de Craiova!

7 mai 2022

Mulțumim Jurnal de Craiova datorită căruia locuitorii orașului Craiova au aflat că sunt invitați să urmărească pe marile ecrane ale cinematografelor proiecția spectacolului extraordinar „Punguța cu doi bani”, o producție a prestigiosului Teatru Ion Creangă din București. Duminică, 8 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Inspire Cinema din Mercur Center Craiova.

La nivel național, pe 8 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în nouă cinematografe partenere ale campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” din șapte orașe: București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia și Târgu Mureș. Biletele pot fi achiziționate online de pe Program – Teatru la Cinema sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în localitatea lor sau românilor din străinătate. Astfel, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacolul „Punguța cu doi bani”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să găsiți articolul complet la Spectacol Extraordinar De Teatru Pentru Copii La Cinema, în Craiova, Pe 8 Mai – Jurnal De Craiova – Stiri De Ultima Ora – Ziarul Online Al Craiovenilor De Pretutindeni