Mulțumim Jurnal de Oltenia!

18 septembrie 2022

Mulțumim partenerului nostru media Jurnal de Oltenia pentru că datorită jurnaliștilor săi, locuitorii acestei provincii istorice au aflat că duminică 18 septembrie debutează stagiunea 2022-2023 a Teatru la Cinema.

Stagiunea se deschide cu spectacolul de operă pentru copii „Răpirea din serai”, o premieră la Teatru la Cinema, producție a Operei Comice pentru Copii, care poate fi văzut în Craiova la Inspire Cinema din Electroputere Parc începând cu ora 12:00.

La nivel național, în premieră la Teatru la Cinema, pe 18 iunie, spectacolul  va putea fi urmărit proiectat pe marile ecrane ale Cinemax Veranda din Veranda Mall (București) și Inspire Cinema din Electroputere Parc (Craiova) pe 18 septembrie, de la ora 12:00, și în Cinema Trivale din Trivale Shopping Center (Pitești), respectiv Cinema Carpați din Carpați Shopping Center (Sinaia), de la ora 11:00, sau online, din confortul propriei locuințe, începând cu ora 11:00.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Astfel, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări online, din confortul propriei locuințe, spectacolul „Răpirea din serai” pe platforma de streaming www.scenatv.ro, în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro/program, cât și de pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să găsiți articolul complet la Teatru la Cinema dă startul stagiunii 2022-2023 – Jurnal de Oltenia – Stiri de ultima ora – Ziarul online al oltenilor de pretutindeni