Mulțumim Jurnal de Oltenia!

24 septembrie 2022

Ne exprimăm gratitudinea față de partenerul nostru media, Jurnal de Oltenia!

Datorită profesionalismului jurnaliștilor săi, locuitorii Olteniei au aflat că  pe 25 septembrie la Craiova, la Inspire Cinema din Mercur Center Craiova, copiii, părinții și bunicii lor sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Punguța cu doi bani”, o producție extraordinară a Teatrului Ion Creangă, după povestea lui Ion Creangă.

În întreaga țară, pe 12 iunie, de la ora 11:00, spectacolul va fi proiectat în cinematografele partenere Happy Cinema din Winmarkt Alexandria, Happy Cinema din Liberty Center București, Happy Cinema din Hello Shopping Park Bacău, Happy Cinema din Bistrița Retail Park, Happy Cinema Botoșani din Uvertura Mall, Happy Cinema din Galleria Mall Buzău, Happy Cinema Vaslui din Focșani Mall, Cinema Trivale din Trivale Shopping Center Pitești, Cinema Carpați din Carpați Shopping Center Sinaia, Happy Cinema din Silver Mall Vaslui, iar de la ora 12:00 în Cinemax Veranda din Veranda Mall București și Inspire Cinema din Alba Mall. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru și film de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro/program, cât și de pe www.scenatv.ro.

Vizionare plăcută!