Mulțumim Jurnal de Oltenia!

5 noiembrie 2022

Mulțumim partenerului nostru media Jurnal de Oltenia pentru profesionalismul cu care își informează cititorii! Publicul său a avut ocazia să afle că în weekendul 5-6 noiembrie, locuitorii orașului Craiova sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Isprăvile motanului încălțat”, o producție a Teatrului Interactiv Bambi. Duminică, 6 noiembrie, de la ora 12:00 spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Inspire Cinema din Mercur Center Craiova.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări online, pe 5 noiembrie, de la ora 11:00, musicalul „Gulliver” al Operei Comice pentru Copii, iar pe 6 noiembrie, de la ora 11:00, piesa de teatru de păpuși „Isprăvile motanului încălțat”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, împreună cu toată familia. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să citiți articolul complet la adresa web https://jurnaldeoltenia.ro/spectacol-de-teatru-pentru-copiii-din-craiova-in-weekendul-5-6-noiembrie/?fbclid=IwAR1z3xwjmxg4DXXvnngsa1V-f9Q5SDXOrmknbYTxbwgAS92WPEgZOgRHLbE