MULȚUMIM JURNAL DE OLTENIA!

12 noiembrie 2022

Mulțumim Jurnal de Oltenia pentru profesionalismul cu care își informează cititorii! Publicul său a avut ocazia să afle că duminică, 13 noiembrie, de la ora 12:00, locuitorii orașului Craiova sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului Inspire Cinema din Electroputere Parc Craiova proiecția spectacolului „Degețica”.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări online, pe 12 noiembrie, de la ora 11:00, spectacolul de operă „Hansel și Gretel” al Operei Comice pentru Copii, iar pe 13 noiembrie, de la ora 11:00, piesa de teatru de păpuși „Degețica”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, împreună cu toată familia. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să citiți articolul complet la adresa web Spectacol de teatru pentru copiii din Craiova în weekendul 12-13 noiembrie – Jurnal de Oltenia – Stiri de ultima ora – Ziarul online al oltenilor de pretutindeni