Mulţumim Jurnal de Oltenia!

10 decembrie 2022

Mulţumim Jurnal de Oltenia! Locuitorii orașului Craiova au aflat datorită partenerului nostru media că sunt invitați de Teatru la Cinema să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului de teatru cu păpuşi „Cei trei purceluşi”. Duminică, 11 decembrie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Inspire Cinema din Electroputere Parc.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări online, pe 11 decembrie de la ora 11:00, spectacolul cu păpuşi „Cei trei purceluşi” pe platforma de streaming www.scenatv.ro, împreună cu toată familia. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau pe www.scenatv.ro.

La nivel național, în weekendul 10-11 decembrie, vor fi proiectate pe marile ecrane următoarele spectacole Teatru la Cinema:
-11 decembrie, ora 11:00 – spectacolul „Cei trei purceluşi”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești
-11 decembrie, ora 11:00 – spectacolul „Cei trei purceluşi”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia
-11 decembrie, ora 12:00 – spectacolul „Cei trei purceluşi”, la Inspire Cinema din Electroputere Parc, Craiova
-11 decembrie, ora 12:00 – spectacolul „Cei trei purceluşi”, la Inspire Cinema din Alba Mall, Alba Iulia

Vă invităm să găsiți articolul complet la Spectacol de teatru pentru copiii din Craiova – Jurnal de Oltenia – Stiri de ultima ora