Mulţumim Jurnal de Oltenia!

18 martie 2023

Ne exprimăm recunoştinţa faţă de Jurnal de Oltenia! Locuitorii acestei provincii istorice au aflat datorită partenerului nostru media că duminică, 19 martie, de la ora 12:00, sunt invitaţi să urmărească, proiectat pe marele ecrane ale cinematografelor, spectacolul cu păpuşi „Cei trei purceluși”, la Inspire Cinema din Electroputere Parc şi Mercur Center Craiova.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 18 şi 19 martie, de la ora 11:00, spectacolul de teatru de păpuși „Povestea lui Pinocchio”, respectiv spectacolul cu păpuşi „Cei trei purceluși”. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să găsiţi articolul complet vizitând Jurnal de Oltenia la adresa Spectacol de teatru pentru copii, la cinema, în Craiova, în weekendul 18-19 martie – Jurnal de Oltenia – Stiri de ultima ora