Mulţumim Jurnal de Oltenia!

25 martie 2023

Mulțumim partenerului nostru media Jurnal de Oltenia, jurnaldeoltenia.ro, pentru că datorită profesionalismului jurnaliștilor săi locuitorii Olteniei au descoperit că pot urmări de acasă, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru şi musicaluri pentru copii.

Teatru la Cinema oferă o alternativă la spectacolele pe care le organizează LIVE în cinematografele bucureştene sau pe care le proiectează pe marele ecrane ale cinematografelor, la nivel naţional, şi celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 25 şi 26 martie, de la ora 11:00, musicalul pentru copii „Erus și Valea Iubirii”, al Operei Comice pentru Copii, respectiv spectacolul de teatru de păpuşi „Povestea lui Pinocchio”. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să aflaţi mai multe vizitând jurnaldeoltenia.ro la adresa https://jurnaldeoltenia.ro/spectacol-de-teatru-pentru-copii-la-cinema-in-craiova-in-weekendul-25-26-martie/?fbclid=IwAR2L63V59GBwr2L-3XtwH00_PWowXNLfKbnPh9d5bKckLf01234DAf0RQY0