Mulţumim Jurnal de Oltenia!

1 aprilie 2023

Mulțumim partenerului nostru media, Jurnal de Oltenia, datorită căruia locuitorii oraşului Craiova au aflat faptul că sunt invitați să urmărească, proiectat pe marele ecrane ale cinematografului, spectacolul de teatru de păpuşi „Aladdin”, la Inspire Cinema din Electroputere Parc și Mercur Center Craiova, duminică, 2 aprilie, de la ora 12:00.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate care vor să cumpere bilete copiilor lor din România sau celor aflați în străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 2 aprilie, de la ora 10:00, spectacolul pentru copii „Punguța cu doi bani”, al Teatrului Ion Creangă, şi de la ora 11:00, spectacolul de teatru de păpuşi „Aladdin”. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să citiţi articolul complet vizitând website-ul Jurnal de Oltenia la adresa https://jurnaldeoltenia.ro/spectacol-de-teatru-pentru-copii-la-cinema-in-craiova-in-weekendul-1-2-aprilie/?fbclid=IwAR2CtrSQIqn7dEnb0JM3B5WnEtrjsRhICMYJ_Q2q7-v8nRAFAXMqY2IbHXk