Mulţumim Jurnal de Oltenia!

7 aprilie 2023

Ne exprimăm gratitudinea faţă de publicația Jurnal de Oltenia, datorită căreia locuitorii întregii Oltenii au aflat că pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru pentru copii.

Teatru la Cinema oferă iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema în care oferă proiecţii ale unor spectacole pentru copii, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate o alternativă care se bucură de succes. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 9 aprilie, de la ora 10:00, spectacolul de teatru de păpuşi „Frumoasa din Pădurea Adormită”, şi de la ora 11:00, musicalul pentru copii „Micuța Dorothy” a celebrei Opere Comice pentru Copii. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Oltenii care pot să ajungă în oraşul Craiova, duminică9 aprilie, de la ora 12:00, vor avea bucuria să urmărească, proiectat pe marele ecrane ale cinematografului, musicalul pentru copii „Micuța Dorothy”, o producţie a celebrei Opere Comice pentru Copii, la Inspire Cinema din Electroputere Parc și Mercur Center Craiova.

Vă invităm să citiţi articolul complet vizitând website-ul Jurnal de Oltenia la adresa https://jurnaldeoltenia.ro/spectacol-de-teatru-pentru-copii-la-cinema-in-craiova-in-weekendul-8-9-aprilie/?fbclid=IwAR1h1GY31X6N8kdCB-kn8fJ9Y0erae8C2bkJTeNrUSOcwz_UM1kaCex3yWg