Mulțumim Jurnal de Oltenia!

19 martie 2022

Mulțumim Jurnal de Oltenia pentru că se alătură campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” în calitate de partener, acceptând să-și informeze publicul cu privire la spectacolele de teatru ce se pot vedea la cinematograf și la producții românești de teatru și film ce pot fi urmărite online pe www.scenatv.ro.
 
Datorită modului profesionist în care Jurnal de Oltenia își informează cititorii, aceștia au posibilitatea să afle despre faptul că duminică, 20 martie, de la ora 12:00, locuitorii orașului Craiova și ai localităților limitrofe sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului Inspire Cinema din Electroputere Parc proiecția spectacolului „Erus și Valea Iubirii”, o producție extraordinară a Operei Comice pentru Copii. Locuitorii Olteniei aflați în zona rurală sau la o distanță apreciabilă de Craiova care nu pot să fie în sală pot urmări spectacolul online, din confortul propriei locuințe, achiziționând biletul de pe Program – Teatru la Cinema.
 
Vă invităm să găsiți articolul complet la adresa:
https://jurnaldeoltenia.ro/musical-exceptional-marca-opera-comica-pentru-copii-in-craiova/?fbclid=IwAR2lpvNVvb-qOJ4AED0xjh-47IM5-CrLEV-ByijU2DGWSoyKXPUnWkCxSIc