Mulțumim Jurnal de Oltenia!

3 aprilie 2022

Cititorii Jurnal de Oltenia au aflat că în weekendul 2-3 aprilie, locuitorii orașului Craiova sunt invitați să urmărească pe ecranul cinematografului proiecția spectacolului „Capra cu trei iezi”, o producție teatrală pentru copii după povestea cu același nume de Ion Creangă. Duminică, 3 aprilie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Inspire Cinema din Electroputere Parc Craiova.
 
La nivel național, pe 3 aprilie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în zece cinematografe partenere ale campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”, din opt orașe: Alba Iulia, București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia și Târgu Mureș. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.
 
Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Astfel, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacolul „Capra cu trei iezi”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.
 
 
Vizionare plăcută!