Mulțumim Jurnal de Oltenia!

5 iunie 2022

Ne exprimăm gratitudinea față de partenerul nostru media Jurnal de Oltenia pentru susținerea campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” prin care locuitorii orașului Craiova află săptămână de săptămână ce spectacole de teatru pentru copii pot vedea proiectate la cinema.

În weekendul 4-5 iunie, locuitorii orașului Craiova sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Cenușăreasa”, o producție extraordinară a Operei Comice pentru Copii. Duminică, 5 iunie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Inspire Cinema din Mercur Center Craiova.

La nivel național, în aceeași zi și la aceeași oră spectacolul va fi proiectat în opt cinematografe partenere din: București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu și Sinaia. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinProgram – Teatru la Cinema sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, musicalul „Cenușăreasa”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane.

Vă invităm să găsiți articolul complet la Musical excepțional marca Opera Comică pentru Copii în cinematografele din Craiova – Jurnal de Oltenia – Stiri de ultima ora – Ziarul online al oltenilor de pretutindeni