Mulţumim Mesagerul de Bistriţa-Năsăud!

10 februarie 2024

Mulţumim publicaţiei Mesagerul de Bistriţa-Năsăud datorită căreia locuitorii orașului Bistrița au aflat că duminică, 11 februarie, de la ora 11:00, sunt invitați să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, spectacolul de teatru de păpuşi „Povestea lui Pinocchio”, la Happy Cinema din Bistrița Retail Park. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

De asemenea, prin platforma de streaming www.scenatv.ro copiii din întregul județ Bistrița-Năsăud pot urmări ONLINE două spectacole de teatru care le sunt dedicate. Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. Iar doritorii au de unde alege! Începând din luna februarie numărul spectacolelor de teatru pentru copii și al poveștilor pentru copii de pe www.scenatv.ro s-a dublat!

În weekendul acesta pot fi urmărite ONLINE, împreună cu toată familia, pe 11 februarie, de la ora 11:00, oricare dintre cele două piese puse la dispoziție pentru copii: fie spectacolul cu păpuşi „Cei trei purceluși”, fie spectacolul de teatru de păpuşi „Povestea lui Pinocchio”. Biletele pot fi achiziționate online, direct de pe www.scenatv.ro sau de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

Vă invităm să citiţi articolul complet vizitând Mesagerul de Bistriţa-Năsăud la adresa: https://mesagerulbn.ro/eveniment/spectacol-pentru-copii-la-cinema-in-bistrita-in-weekendul-10-11-februarie/.