Mulțumim postului de radio Itsy Bitsy!

18 iunie 2022

Ne exprimăm gratitudinea față de postul de radio Itsy Bitsy datorită căruia locuitorii orașului București au aflat că astăzi, 19 iunie, de la ora 12:00, sunt invitați să urmărească proiecția musicalului excepțional „Hansel și Gretel”, o producție a Operei Comice pentru Copii, pe marile ecrane ale Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, Cineplexx Titan din Auchan Titan, Cinemax Veranda din Veranda Mall și Happy Cinema din Liberty Center.

La nivel național, pe 19 iunie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în 17 cinematografe partenere din 14 orașe: Alexandria, București, Bacău, Bistrița, Botoșani, Buzău, Craiova, Focșani, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia, Târgu Mureș și Vaslui. În șapte dintre cinematografe spectacolul este proiectat în premieră.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Astfel, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări online, din confortul propriei locuințe, spectacolul „Hansel și Gretel” pe platforma de streaming www.scenatv.ro, în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro/program, cât și de pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să găsiți articolul complet la Musical extraordinar pentru copii la cinema, pe 19 iunie, în 15 orașe – Itsy Bitsy