Mulţumim publicaţiei Răsunetul!

25 februarie 2024

Suntem recunoscători cotidianului Răsunetului datorită profesionalismului căruia locuitorii oraşului Bistriţa au aflat că duminică, 25 februarie, sunt invitaţi să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, spectacolul cu păpuşi „Cei trei purceluși”, la Happy Cinema din Bistrița Retail Park. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

De asemenea, prin platforma de streaming www.scenatv.ro copiii din întregul județ Bistrița-Năsăud pot urmări ONLINE două spectacole de teatru care le sunt dedicate.

În weekendul acesta pot fi urmărite ONLINE, împreună cu toată familia, pe 25 februarie, de la ora 11:00, oricare dintre cele două piese puse la dispoziție pentru copii: fie spectacolul cu păpuşi „Cei trei purceluși”, fie spectacolul de teatru de păpuşi „Cenușăreasa și pantoful de sticlă”. Biletele pot fi achiziționate online, direct de pe www.scenatv.ro sau de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

Vă invităm să citiți articolul complet vizitând Răsunetul la adresa https://rasunetul.ro/spectacol-pentru-copii-la-cinema-bistrita-weekendul-24-25-februarie.