Mulțumim spotmedia.ro!

13 mai 2022

Ne exprimăm gratitudinea pentru felul în care spotmedia.ro își informează cititorii cu privire la spectacolele de teatru pentru copii care se proiectează pe marile ecrane ale cinematografelor în cadrul campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” a companiei Teatru la Cinema!

În weekendul 14-15 mai, locuitorii orașului București sunt invitați să urmărească pe marile ecrane ale cinematografelor proiecția spectacolului extraordinar „Micuța Dorothy”, o producție a Operei Comice pentru Copii demnă de cele mai mari scene ale lumii. Duminică, 15 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marile ecrane ale Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, Cineplexx Titan din Auchan Titan, Cinemax Veranda din Veranda Mall, Movieplex Cinema din Plaza România, Hollywood Multiplex din Mall Vitan și Happy Cinema din Liberty Center.

La nivel național, pe 15 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în 20 de cinematografe partenere ale campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” din 15 orașe: Alba Iulia, Alexandria, Bacău, Bistrița, Botoșani, București, Buzău, Craiova, Focșani, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia, Târgu Mureș și Vaslui. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Vă invităm să citiți articolul complet accesând link-ul Micuța Dorothy – la Teatru la Cinema – spotmedia.ro