Mulțumim spotmedia.ro!

21 mai 2022

Publicul partenerului nostru media a aflat din articolul publicat pe spotmedia.ro despre faptul că pe 22 mai, de la ora 12:00, locuitorii orașului București sunt invitați la spectacol de teatru pentru copii „Degețica” proiectat pe marile ecrane ale cinematografelor Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, Cineplexx Titan din Auchan Titan și Cinemax Veranda din Veranda Mall.

La nivel național, pe 22 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în nouă cinematografe partenere ale campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” din șapte orașe: București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia și Târgu Mureș.

Cei interesați să urmărească spectacolul, dar care nu pot ajunge în cinematograf sau sunt stabiliți în afara granițelor țării, pot urmări piesa de teatru de păpuși online, pe www.scenatv.ro. Biletele pot fi achiziționate pe www.teatrulacinema.ro/program sau la casele de bilete ale cinematografelor.

Vă invităm să citiți articolul complet la https://spotmedia.ro/stiri/timp-liber/degetica-spectacol-de-teatru-pentru-copii-la-cinema