Mulțumim spotmedia.ro!

15 octombrie 2022

Ne exprimăm gratitudinea față de partenerul nostru media, spotmedia.ro, care își informează cu consecvență cititorii despre spectacolele pe care Teatru la Cinema și scenatv.ro le pun la dispoziția iubitorilor de operă și teatru pentru copii în cadrul campaniei „Hai la teatru în oraul tău!”

În weekendul 15-16 octombrie, locuitorii orașului București sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Hansel și Gretel”, o producție extraordinară a Operei Comice pentru Copii. Duminică, 16 octombrie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Cinemax Veranda din Veranda Mall.

Timp de 55 de minute, copiii de peste 5 ani și părinții lor sunt invitați să se bucure de un spectacol de operă pentru copii realizat după cunoscuta poveste a fraților Grimm, „Hansel și Gretel”. Opera Comică pentru Copii este o instituție de stat cu o reputație excepțională, unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează și care își trece în cont o listă impresionantă de premii internaționale.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual. Spectatorii pot urmări spectacolul „Hansel și Gretel” online, pe 16 octombrie, de la ora 11:00, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, împreună cu toată familia. Iar pe 15 octombrie, de la ora 11:00, spectacolul extraordinar „Punguța cu doi bani” a Teatrului Ion Creangă. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau pe www.scenatv.ro.
Vă invităm să citiți întregul articol la adresa Hansel și Gretel proiectat pe la Cinemax Veranda din Veranda Mall – spotmedia.ro