Mulţumim spotmedia.ro!

28 ianuarie 2023

Mulţumim partenerului nostru media, spotmedia.ro, pentru profesionalismul cu care îşi informează cititorii!

Datorită jurnaliștilor săi, locuitorii orașului București au aflat că sunt invitați să urmărească spectacole LIVE de teatru pentru copii în sălile cinematografelor din București! În weekendul 28-29 ianuarie, programul spectacolelor LIVE este următorul:

-28 ianuarie, ora 11:00 – spectacolul „Povestea celor trei purceluşi”, la Cinema City din Sun Plaza
-29 ianuarie, ora 12:00 – spectacolul „Capra cu trei iezi”, la Cineplexx Titan din Auchan Titan
-29 ianuarie, ora 17:00 – spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, la Happy Cinema din Liberty Center

Acestora li se adaugă proiecţia pe marele ecran al cinematografului a spectacolului „Aventurile lui Pinocchio”, la Cinemax Veranda din Veranda Mall, pe 28 ianuarie, de la ora 17:00.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 28 şi 29 ianuarie, de la ora 11:00, musicalul celebrei Opere Comice pentru Copii, „Gulliver”, respectiv piesa de teatru pentru copii „Punguța cu doi bani” a nu mai puţin reputatului Teatru Ion Creangă pe platforma de streaming www.scenatv.ro. Biletele pot fi achiziționate online de pe Program – Teatru la Cinema sau pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să găsiţi articolul complet la adresa Reprezentații de teatru pentru copii, LIVE în București, 28-29 ianuarie – spotmedia.ro