Mulţumim Spotmedia.ro!

18 noiembrie 2023

Ne exprimăm gratitudinea faţă de partenerul nostru media, Spotmedia.ro, datorită profesionalismului căruia locuitorii oraşului Bucureşti au aflat că în weekendul 18-19 noiembrie sunt invitaţi să urmărească spectacole LIVE pentru copii în sălile cinematografelor din marile galerii comerciale din București. Programul acestora este următorul: 18 noiembrie, ora 11:00 – spectacolul „Alice și lumea minunată”, la Cinema City din Mega Mall; 18 noiembrie, ora 17:00 – spectacolul „Magic FairyTale”, la Cinemax Veranda din Veranda Mall; 19 noiembrie, ora 12:00 – spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, la Movieplex Cinema din Plaza România.
Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 18 noiembrie, de la ora 11:00, musicalul pentru copii „Micuța Dorothy”, a celebrei Opere Comice pentru Copii, iar pe 19 noiembrie, de la ora 11:00, piesa de teatru de păpuşi „Frumoasa și Bestia”. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să citiți articolul complet pentru a afla în ce localități puteți urmări spectacole pentru copii proiectate pe marile ecrane ale cinematografelor vizitând Spotmedia.ro la adresa https://spotmedia.ro/stiri/timp-liber/spectacole-de-teatru-la-cinema-live-in-bucuresti-in-weekendul-18-19-noiembrie.