Mulțumim spotmedia.ro!

25 martie 2022

Mulțumim spotmedia.ro pentru că s-a alăturat campaniei naționale „Hai la teatru în orașul tău!” și celui mai important proiect cultural la nivel național din ultimii ani, „Teatru la Cinema”.

Cititorii spotmedia.ro au ocazia să afle că în weekendul 26-27 martie, locuitorii orașului București sunt invitați să urmărească pe marile ecrane ale cinematografelor proiecția spectacolului „Hainele cele noi ale împăratului”, o producție extraordinară a Teatrului Ion Creangă, după o poveste a lui Hans Christian Andersen. Duminică, 27 martie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marile ecrane ale Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, ale Cineplexx Titan din Auchan Titan și Cinemax Veranda din Veranda Mall.

La nivel național, pe 27 martie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în nouă cinematografe partenere din șapte orașe: București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia și Târgu Mureș. Biletele pot fi achiziționate online de pe Program – Teatru la Cinema sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Astfel, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacolul „Hainele cele noi ale împăratului”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane. Biletele pot fi achiziționate atât de pe Program – Teatru la Cinema, cât și de pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să găsiți articolul complet la https://spotmedia.ro/stiri/timp-liber/spectacol-exceptional-marca-teatrul-ion-creanga-in-cinematografele-din-bucuresti

Vizionare plăcută!