Mulțumim spotmedia.ro!

23 aprilie 2022

Ne face plăcere să mulțumim spotmedia.ro, partenerul nostru media, pentru profesionalismul cu care își informează cititorii!

Datorită spotmedia.ro cei interesați au aflat că în a doua zi de Paște, pe 25 aprilie 2022, de la ora 12:00, locuitorii orașului București sunt invitați să urmărească pe marile ecrane ale cinematografelor Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, Cineplexx Titan din Auchan Titan sau Cinemax Veranda din Veranda Mall proiecția spectacolului „Gulliver”, o producție extraordinară a Operei Comice pentru Copii.

Realizat după povestea Călătoriile lui Gulliver de Jonathan Swift, spectacolul „Gulliver” este un musical ce poate fi jucat cu succes pe oricare dintre marile scene ale lumii. Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură prestigioasă, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Instituția este unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează și are în palmares o colecție impresionantă de premii internaționale.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Vă imvităm să găsiți articolul complet la https://spotmedia.ro/stiri/timp-liber/spectacolul-de-teatru-gulliver-in-cinematografele-din-bucuresti