Mulțumim spotmedia.ro!

29 aprilie 2022

Datorită spotmedia.ro, locuitorii orașului București au aflat că în weekendul 30 aprilie – 1 mai sunt invitați să urmărească pe marile ecrane ale cinematografelor proiecția spectacolului „Isprăvile motanului încălțat”, o producție teatrală realizată după clasica poveste publicată de Charles Perrault în 1697 și care a bucurat copilăria atâtor generații. Duminică, 1 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marile ecrane ale Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, Cineplexx Titan din Auchan Titan și Cinemax Veranda din Veranda Mall.

La nivel național, pe 1 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în 10 cinematografe partenere ale campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” din opt orașe: Alba Iulia, București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia și Târgu Mureș. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în localitatea lor sau românilor din străinătate. Astfel, iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacolul „Isprăvile motanului încălțat”, pe platforma de streaming www.scenatv.ro.

Vă invităm să găsiți articolul complet la Spectacol de teatru pentru copii la cinema, în București, pe 1 mai – spotmedia.ro