Mulţumim www.jurnaldevrancea.ro!

18 martie 2023

Mulţumim partenerului nostru Jurnal de Vrancea, datorită căruia locuitorii oraşului Focșani au aflat că sunt invitaţi să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, spectacolul cu păpuşi „Cei trei purceluși”, la Happy Cinema din Focșani Mall, duminică, 19 martie, începând cu ora 11:00.

Locuitorii judeţului Vrancea care nu pot ajunge în sala de spectacol au la dispoziţie o alternativă. Aceştia pot să urmărească ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie oricând, pe bază de abonament lunar sau anual. În weekendul 18-19 martie, spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 18 şi 19 martie, de la ora 11:00, spectacolul de teatru de păpuși „Povestea lui Pinocchio”, respectiv spectacolul cu păpuşi „Cei trei purceluși”. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.

Vă invităm să găsiți mai multe detalii vizitând website-ul Jurnal de Vrancea la adresa Spectacol de teatru pentru copii, la cinema, în Focșani, în weekendul 18-19 martie | Jurnal de Vrancea – Stiri din Vrancea si Focsani