Mulţumim www.observatorul.com!

6 martie 2023

Mulţumim publicaţiei în limba română Observatorul.com pentru că datorită ei românii din Toronto au aflat despre spectacolele excepţionale pentru copii, în limba română, pe care copiii români de peste trei ani din Toronto şi din întreaga Canada le pot urmări online, din confortul propriei locuinţe!

În următoarea săptămână, sâmbăta şi duminica, copiii români din diaspora sunt invitați să urmărească din confortul propriei locuințe, alături de întreaga familie, producţii excepţionale de teatru pentru copii jucate de actori ai celor mai importante instituţii teatrale româneşti. Pe www.scenatv.ro, calendarul spectacolelor excepţionale, care pot fi urmărite ONLINE în afara abonamentelor este următorul:

11 martie 2023, ora 11:00Cei trei purceluși, spectacol cu păpuși
12 martie 2023, ora 11:00Punguța cu doi bani, din portofoliul Teatrului Ion Creangă

Teatrul Ion Creangă este cea mai veche instituţie de teatru dedicată micilor spectatori, a cărui reputaţie a depăşit de mult graniţele ţării.

Biletele se pot achiziționa atât de pe www.scenatv.ro cât și de pe www.teatrulacinema.ro/program. Prețul unui bilet este de 35 de lei sau echivalentul sumei în moneda în care se face achiziția. Plata se va face online, în mod securizat. Înainte de ora programată pentru spectacol, pe adresa de email specificată, spectatorii vor primi link-ul spectacolului pe care îl pot vedea cu un singur click, pe laptop, desktop, telefon mobil sau, în mod inspirat, pe ecranul unui smart TV sau proiectat pe un ecran de proiecţie, cu condiția existenței unei conexiuni la internet. Orele de difuzare ale spectacolelor de mai sus sunt fixe şi se referă la ora României.

În afara spectacolelor eveniment care se pot vedea la data şi la ora la care spectacolele sunt proiectate în cinematografele partenere din România, așa cum sunt spectacolele anunțate mai sus, copiii români din diaspora pot să se bucure la orice oră de spectacole de teatru pentru copii, online, pe www.scenatv.ro, prin intermediul abonamentelor. În cazul achiziției unui abonament la www.scenatv.ro piesele de teatru pentru copii, teatru de păpuși pentru copii, spectacole cu păpuși și povești pentru copii pot fi urmărite oricând, la orice oră. Este o activitate atractivă, în limba română, potrivită pentru cei mici, cu vârste de peste trei ani. Adulții au de asemenea acces la o serie de piese de teatru pentru publicul larg produse de instituții teatrale de prestigiu precum spectacolele de comedie din portofoliul Teatrului Dramaturgilor Români sau Teatrului Evreiesc de Stat, dar și producții teatrale proprii din portofoliul Teatru la Cinema, pe care le pot urmări oricând doresc. Costul unui abonament lunar este de 49 de lei, iar a unuia anual de 490 de lei.

Vă invităm să vizitaţi website-ul www.observatorul.com şi să găsiţi articolul complet la adresa web Observatorul!