Mulțumim www.spotmedia.ro!

25 februarie 2022

Mulțumim www.spotmedia.ro pentru că s-a alăturat campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” și a ales să își informeze publicul cu profesionalism! În felul acesta bucureștenii află că își pot petrece weekendul 26-27 februarie  urmărind mari producții de teatru pentru părinți sau copii proiectate pe marile ecrane ale cinematografelor.

Astfel, sâmbătă, 26 februarie, începând de la ora 19:00, bucureștenii vor putea urmări comedia extraordinară „De la Caragiale la Șalom Alehem”, marca Teatrul Evreiesc de Stat, proiectată pe marile ecrane ale Cinemax Veranda din Veranda Mall și Happy Cinema din Liberty Center. Din distribuția sa nu lipsește minunata actriță MAIA MORGENSTERN, iar spectacolul se bucură de participarea TES Orchestra.

Duminica este rezervată celor mici! De la ora 12:00, copiii pot să vadă proiecția spectacolului extraordinar „Punguța cu doi bani”, din portofoliul Teatrului Ion Creangă, pe marile ecrane ale Cineplexx Băneasa din Băneasa Shopping City, Cineplexx Titan din Auchan Titan și Cinemax Veranda din Veranda Mall.

Ambele spectacole pot fi urmărite și online, de către orice român, din orice colț al lumii s-ar afla, împreună cu întreaga familie, pe www.scenatv.ro.

Găsiți articolul complet la https://spotmedia.ro/stiri/timp-liber/spectacole-de-teatru-la-cinema-in-weekendul-26-27-februarie-in-bucuresti