Muțumim Observatorul Prahovean!

21 mai 2022

Ne exprimăm gratitudinea pentru profesionalismul cu care Observatorul prahovean își informează cititorii! Locuitorii localităților limitrofe orașului Sinaia au aflat astfel că duminică, 22 mai, de la ora 12:00, sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului Cinema Carpați din Carpați Shopping Center Sinaia proiecția spectacolului „Degețica”, o producție realizată după povestea lui Hans Christian Andersen.

La nivel național, pe 22 mai, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat în nouă cinematografe partenere ale campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” din șapte orașe: București, Craiova, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia și Târgu Mureș. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor.

Iubitorii de teatru pentru copii care nu pot fi prezenți în sala de cinema sau care sunt stabiliți în afara granițelor țării pot urmări spectacolul online, din confortul propriei locuințe.

Vă invităm să citiți articolul complet la Spectacol de teatru pentru copii la cinema, în Sinaia, în weekendul 21-22 mai – Observatorul Prahovean (observatorulph.ro)