Pentru școala sau grădinița ta!


 Vino la Teatru la Cinema!

Pentru evenimentele grădiniței/ școlii dumneavoastră alegeți:

Spectacolul preferat

Vă punem la dispoziție un portofoliu diversificat de spectacole de teatru pentru copii: teatru interactiv, teatru de păpuşi, spectacole de magie sau de ventrilocie.  Pentru a vizualiza portofoliul de spectacole click aici!

Cinematograful

Puteţi alege cel mai apropiat cinematograf, din unul dintre cele 8 centre comerciale: AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza, Mega Mall, ParkLake, Plaza Romania sau Auchan Titan, Bucureşti Mall şi Liberty Center.

Ziua şi ora

Programarea spectacolulului se va face la ora şi în ziua aleasă de dumneavoastră.

De ce să alegeți Teatru la Cinema™? Este simplu, cu noi aveți numai avantaje:

1. Mobilitate
Spectacolul ales poate avea loc fie în cinematograful unuia dintre centrele comerciale aflate în apropierea şcolii, fie în incinta instituţiei dumneavoastră. Alegerea vă aparţine.
2. Flexibilitate
Deoarece spectacolele de la Teatru la Cinema se joacă în spaţii neconvenţionale (săli de cinema), acestea se pot adapta cu uşurinţă oricărui spaţiu
3. Spontaneitate
Multe se pot întâmpla când publicul este format aproape exclusiv din copii, dar actorii noştri sunt experimentaţi şi pregătiţi pentru orice, astfel încât lucrurile să decurgă fără probleme.

BONUS

1. Interacțiune între actori şi copii
La Teatru la Cinema, copiii fac parte din spectacol. Spectacolele sunt interactive, aşa că răspunsurile celor mici ne ghidează în poveste. Astfel, îi încurajăm să îşi stimuleze creativitatea şi să îşi depăşească temerile referitoare la vorbitul în public.

2. Amuzament garantat

Cei mici se vor distra copios datorită scenariilor menite să stârnească hohote de râs, presărate din plin cu replici pline de umor.

3. Fotografii cu personajele şi autografe. 
După spectacol, imortalizăm întâlnirea dintre micuţi şi personajele preferate printr-o şedinţă foto şi de autografe.

Ofertă specială* pentru grupuri de copii

Pentru organizarea unui spectacol la cererea dvs. într-unul dintre spaţiile Teatru la Cinema, este necesar să existe un număr minim de 100 de copii. Preţul unui bilet în acest caz este de 15 lei/ copil, iar la fiecare 10 copii, un adult însoţitor beneficiază de gratuite.

În cazul în care preferaţi ca spectacolul să se desfăşoare în şcoala/ grădiniţa dvs, trebuie achitate minimum 70 de bilete. La fiecare 10 copii, 3 participă gratuit, iar costul unui bilet este de 15 lei/ copil.

*Ofertă special creată pentru școli și grădinițe, supusă unor termeni și condiții
Pentru mai multe detalii, contacți-ne la 031.005.1620 sau la adresa de e-mail: ScoalaAltfel@teatrulacinema.ro