OPERATOR DE SERVICIU

– în curând –

ONLINE streaming

În acest spectacol mulți artiști au investit, pe lângă talentul lor, zeci de ore de muncă, dar și satisfacția de a vă bucura pe dumneavoastră. Dacă ei ar fi jucat această piesă pe scenă, într-un teatru, atunci dumneavoastră ați fi cumpărat bilet, ca să-i puteți vedea.

Vizionarea nu este condiționată de cumpărarea unui bilet. Dar o donație din partea dumneavoastră reprezintă un gest de apreciere și susținere pentru cei care fac spectacole în această perioadă.

E simplu: accesați unul din butoanele Donează alăturate și puteți contribui cu orice sumă doriți, prin plata cu cardul sau paypal.

Vă mulțumim!

OPERATOR DE SERVICIU – comedie psihologică

Pe toți ne fascinează lumea atât de misterioasă și deloc simplă, care se compune (secret) pe canapeaua psiho-terapeuților. Cu toții am vrea să fim o muscă pe peretele unui astfel cabinet și să vedem și auzim (fără a fi văzuți și auziți) cum se descompun scuturile interioare de apărare ale altora și cum suferințele lor ies la suprafață și cum măștile lor sunt spulberate prin întrebările bine plasate de către avatarurile contemporane ale lui ”papa Freud”.

În OPERATOR DE SERVICIU vom asista la un asemenea demers, numai că el nu are loc pe sofaua iconică din istoria psihanalizei, ci totul se desfășoară pe durata unui apel telefonic video. Daniel, un om ajuns la disperare și suferință, sună la o companie de specialitate – Depanări psiho-afective Unlimited – al cărei profil este tratarea subiecților aflați în depresie, ori în nevoie de sprijin psihologic. Așa cum, bunăoară, dacă ai probleme cu netul, suni la providerul tău de internet, ca să fii ajutat de către un tehnician a cărui obligație este să-i asiste telefonic pe clienții plătitori de abonament, și Daniel recurge la serviciile acestei firme de asistență psihologică. Viktor, operatorul de serviciu care îl preia după un timp, face tot posibilul să se achite de sarcina job-ului și să convingă apelantul că orice problemă are o soluție, că viața este un miracol și că nu trebuie abandonată lupta. Oare va reuși de data asta?

Text și regie – Theo Herghelegiu

Distribuția: Andrei Aradits și Florin Penișoară

Concept grafic – Dan Titza

Post-producție – Mihai Călinescu

Producător executiv – Mihai Penișoară

O producție Teatru la Cinema ©2020

Theo Herghelegiu

” A te juca (fie și numai în niște repetiții online!) cu idei și concepte care scormonesc și provoacă sensibilități din trecut, prezent și viitor, ori care sparg încuietorile sertarelor în care ai îndesat milioane de amintiri urâte, ori care forțează la recunoașterea unor slăbiciuni, sau a unor îndoieli secrete, e ca și cum ai sări coarda pe buza râpei, încercând să cânți La vie en rose în același timp. 🙂

Dar… bucuria de a te întâlni cu doi actori atât de speciali, atât de bogați interior și atât de ludici, a făcut să merite tot efortul și toate ”scormoniturile” pe care piesa le-a produs în mentalul fiecăruia dintre noi.

OPERATOR DE SERVICIU este un spectacol despre timp (cu tot ce lasă și cu tot ce șterge el din viețile noastre), dar, mai ales, este un spectacol despre viitor.”

Text și regie – OPERATOR DE SERVICIU

 

Vezi online și următoarele spectacole