Pentru compania ta!


Evenimentul tău, la Teatru la Cinema!


Pentru evenimentul privat al companiei, alegeți:

Locatia  ideală

Poți să iți alegi cinematograful cel mai apropiat, dintr-unul dintre cele 14 centre comerciale din București și din țară:

București (AFI Cotroceni, Sun Plaza, Mega Mall, ParkLake, Plaza Romania, Auchan Titan, Liberty Center și București Mall Vitan), Alexandria, Pitești, Ploiești, Buzău, Focșani și Botoșani

NOU! – Ne deplasam și  la sediul companiei.

Ziua și ora

Realizarea evenimentului se va face în ziua și la ora aleasă de dumneavoastră in intervalul orar 10:00 – 22:00 de luni până până duminică.

Momentul de entertainment 

Vă puteți alege momentul de entertainment corespunzător cu evenimentul dumneavoastră: teatru pentru copii, teatru pentru angajati,  stand-up comedy, teatru de improvizație, one man show

MC -ul sau prezentatorul evenimentului

Vă puteți alege MC-ul corespunzător  sau personaje care sa anime evenimentul.

Pentru consultarea portofoliului de spectacole si de artiști, click aici!

De ce să alegeți realizarea evenimentului la Teatru la Cinema?

Ne ocupăm de organizarea evenimentului 100%

Uitați de grija organizării evenimentului și lăsați totul în seama noastră, ne vom ocupa de fiecare  detaliu, de la asigurarea elementelor  tehnice (microfoane, sonorizare, lumini, proiecție video ) până la asistența pe parcursul întregii zile.

Flexibilitate

La cerere vă puteți alege o tematică, sau gazda poate fi chiar unul  dintre actorii preferați din spectacolele de teatru de la Teatru la Cinema.

Alegeți sala corespunzătoare amplorii evenimentului, vă punem la dispoziție săli adecvate cu capacitate de până la 450 de locuri.

Originalitate

În functie de tematica evenimentului  se pot pune în scenă la alegere spectacole pentru angajați:  Stand-up Comedy, Teatru de  improvizație, One Man Show, sau pentru copiii: teatru interactiv pentru copii, teatru de păpuși pentru copii, etc.

Siguranță si confort

Desfășurarea evenimentului  se va realiza în săli moderne, dotate cu toate facilitățile și beneficiați de parcarile generoase ale mall-ului.

La Teatru la Cinema aveți:

Celebrarea unei ocazii speciale

Ziua companiei, lansarea unui nou produs/serviciu, petrecere de 8 Martie, petrecere de Paște, petrecere de Crăciun, 1 iunie, celebrarea unei ocazii speciale, într-un cadru neconvențional, original.

Amintiri placute

Angajații vor rămâne cu amintiri dragi petrecute alături de familie, colegi si chiar prieteni!

Pentru oferta personalizată contactați-ne la +40 31 005 16 20 sau la  corporate@teatrulacinema.ro