Silver Mall se alătură campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”

24 noiembrie 2021

Silver Mall, unul dintre cele mai apreciate mall-uri din Vaslui, datorită gamei variate de produse, a brandurilor populare și a spațiilor moderne de distracție, se alătură campaniei „Hai la teatru în orașul tău!” În acest fel, Silver Mall devine singurul loc din Vaslui în cadrul căruia se proiectează piese de teatru pentru copii. Aflate în portofoliul celor mai importante instituții teatrale din țară, acestea pot fi urmărite în cadrul cinematografului Happy Cinema, pe care Silver Mall îl găzduiește.

Centrul comercial Silver Mall propune o experiență unică, cu un mix complex de magazine și facilități – supermarket, branduri de îmbrăcăminte, accesorii, bijuterii, decorațiuni interioare, mobilier, bricolaj, cadouri, dar și un restaurant, food court și cafenele atrăgătoare, cel mai modern cinematograf din oraș și cea mai complexă zonă de spa, cu piscină încălzită. Nu e de mirare că vasluienii vin la cumpărături și rămân pentru distracție!

Silver Mall este mai mult decât un spațiu comercial modern, este locul unor experiențe extraordinare. Un beneficiu important sunt cele peste 150 de locuri de parcare pe care centrul comercial le pune la dispoziția clienților

.