Spectacole: Atelier de magie pentru copii


Atelier de magie pentru copii

Durată: 1h

Sinopsis:

Renumita magiciană Cristina Strecopîtov vine la Academia Teatru la Cinema în căutarea de mici ucenici, pe care îi va iniţia chiar ea în lumea incredibilă a magiei.

Dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, atelierele de magie de la Academia Teatru la Cinema au reale calităţi de dezvoltare personală pentru cei mici, deschizându-le acestora noi orizonturi.

Pe lângă deprinderea unor trucuri de magie, care îi vor face pe copii vedete în rândul prietenilor lor, atelierele de magie le dezvoltă acestora imaginaţia, creativitatea şi dexteritatea.

Învingerea emoţiilor pe scenă, spontaneitatea, adaptarea la neprevăzut, precum şi lucrul cu animalele sunt doar câteva dintre beneficiile de care copiii vor avea parte ca urmare a acestui curs.

Pe durata atelirelor, cei mici vor învăţa să respecte şi să aplice proceduri strict legate de realizarea trucurilor, îmbinând în acelaşi timp elementele tehnice ale execuţiei cu eleganţa şi rafinamentul mişcărilor care conduc la realizarea actului artistic.

Vă rugăm să aveți în vedere că acest atelier este destinat exclusiv copiilor, nefiind necesară plata și pentru adulții însoțitori. Pentru o mai bună desfășurare a atelierului, este recomandat ca părinții/ însoțitorii să aștepte în afara sălii de curs, dar acest lucru nu este obligatoriu. În cazul în care copilul nu dorește să rămână neînsoțit, este permis ca adultul să rămână în sală, fără a fi necesară plata separată a unui atelier.

Pentru detalii suplimentare despre atelierele de magie click aici.

Gen: Ateliere Academia Teatru la Cinema


Actori


Cristina Strecopîtov

Imagini