Spectacole de teatru pentru copiii români din diaspora!

28 ianuarie 2023

În weekendul 28-29 ianuarie, copiii români din diaspora, cu vârstă de peste trei ani, sunt invitați să urmărească din confortul propriei locuințe, alături de întreaga familie, spectacole de teatru pentru copii. Pe www.scenatv.ro, sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 11:00, poate fi urmărit muzicalul „Gulliver” al Operei Comice pentru Copii, iar duminică, 29 ianuarie, de la ora 11:00, poate fi urmărit spectacolul de teatru pentru copii „Punguța cu doi bani” a Teatrului Ion Creangă.

Teatrul Ion Creangă este cea mai veche instituție de teatru pentru copii, de stat, iar Opera Comică pentru Copii este o instituție unică la nivel mondial din perspectiva segmentului de public căruia i se adresează. Ambele îşi trec în cont o listă impresionantă de premii naționale şi internaționale la concursuri de gen.

Biletele se pot achiziționa atât de pe www.scenatv.ro cât și de pe www.teatrulacinema.ro/program. Prețul unui bilet este de 35 de lei sau echivalentul sumei în moneda în care se face achiziția. Plata se va face online, în mod securizat. Înainte de ora programată pentru spectacol, pe adresa de email specificată, spectatorii vor primi link-ul spectacolului pe care îl pot vedea cu un singur click, pe laptop, desktop, telefon mobil sau, în mod inspirat, pe ecranul unui smart TV, cu condiția existenței unei conexiuni la internet.

În afara spectacolelor eveniment care se pot vedea la data şi la ora la care spectacolele sunt proiectate în cinematografele partenere din România, așa cum sunt cele două spectacole anunțate mai sus, copiii români din diaspora pot să se bucure la orice oră de spectacole de teatru pentru copii, online, pe www.scenatv.ro, prin intermediul abonamentelor. În cazul achiziției unui abonament la www.scenatv.ro piesele de teatru pentru copii, teatru de păpuși pentru copii, teatru de animație pentru copii și povești pentru copii pot fi urmărite oricând, la orice oră. Este o activitate atractivă, în limba română, potrivită pentru cei mici. Adulții au de asemenea acces la o serie de piese de teatru pentru publicul larg produse de instituții teatrale de prestigiu precum spectacolele de comedie din portofoliul Teatrului Dramaturgilor Români sau Teatrului Evreiesc de Stat, dar și producții teatrale proprii din portofoliul Teatru la Cinema, pe care le pot urmări oricând doresc. Costul unui abonament lunar este de 49 de lei, iar a unuia anual de 490 de lei.

Informații complete despre spectacole se găsesc pe www.teatrulacinema.ro/program, apăsând butonul „Mai multe detalii” de pe afișul piesei dorite sau pe www.scenatv.ro.