Mulţumim Jurnal de Oltenia!

11 martie 2023

Mulțumim partenerului nostru media, Jurnal de Oltenia, pentru profesionalismul cu care îşi informează cititorii! Datorită Jurnal de Oltenia cititorii acestei publicații au aflat că în weekendul 11-12 martie sunt invitați să urmărească spectacole de teatru pentru copii, fie proiectate pe marele ecrane ale Inspire Cinema din Electroputere Parc şi Mercur Center din Craiova, fie ONLINE, din confortul propriei locuinţe.
Duminică, 12 martie, de la ora 12:00, spectacolul „Punguța cu doi bani”, a reputatului Teatru Ion Creangă va fi proiectat pe marele ecrane ale Inspire Cinema din Electroputere Parc şi Mercur Center Craiova.
În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe 11 şi 12 martie, de la ora 11:00, spectacolul cu păpuşi „Cei trei purceluși”, respectiv spectacolul de teatru pentru copii „Punguța cu doi bani”, a Teatrului Ion Creangă. Biletele pot fi achiziționate online de pe https://teatrulacinema.ro/program/ sau direct pe www.scenatv.ro.
Vă invităm să citiţi articolul complet vizitând website-ul Jurnal de Oltenia: Spectacol de teatru pentru copii, în Craiova, în weekendul 11-12 martie – Jurnal de Oltenia – Stiri de ultima ora