Școala Altfel cu Teatru la Cinema

Teatru la Cinema vă așteaptă in toate locațiile din București și din țară cu spectacole de teatru potrivite pentru programul Școala Altfel. 
NOU! Ne deplasăm și in școli sau grădinițe atât din București cât și din țară.

Faceți propriile alegeri

Spectacolul preferat

Vă punem la dispoziție un portofoliu diversificat de spectacole de teatru pentru copii: teatru interactiv, teatru de păpuşi, spectacole de magie sau de ventrilocie.

Pentru a vizualiza portofoliul de spectacole click aici.

Locația cea mai apropiată

Puteţi alege cel mai apropiat cinematograf, din unul dintre cele 8 centre comerciale: AFI Palace Cotroceni, Sun Plaza, Mega Mall, ParkLake, Plaza Romania sau Auchan Titan, Bucureşti Mall şi Liberty Center.

Ziua şi ora

Programarea spectacolulului se va face la ora şi în ziua aleasă de dumneavoastră.

Ofertă pentru grupuri de copii

Pentru organizarea unui spectacol la cererea dumneavoastră într-unul din spaţiile Teatru la Cinema, este necesar să existe un număr minim de 100 de copii. Preţul unui bilet este de 22 lei/copil, iar la fiecare 10 copii, un adult însoţitor beneficiază de intrarea gratuită.

În cazul în care preferaţi ca spectacolul să se desfăşoare în şcoala/grădiniţa dumneavoastră, trebuie achitate minimum 70 de bilete. La fiecare 10 copii, 3 participă gratuit, iar costul unui bilet este de 22 lei/copil.

NOU! Ne deplasăm la la școli și grădinițe atât din București cât și din țară. Pentru deplasările în țară se adaugă și costul de transport și de cazare (daca este cazul)

Pentru oferta personalizată contactați-ne la +40 31 005.16.20 sau la ScoalaAltfel@teatrulacinema.ro